19/11/18: De GROTE voorleesdag

In de week van 19 tot 23 november vindt de grote voorleesweek plaats! De school neemt hieraan deel door onder andere de leerkrachten met een beurtrol telkens in een andere klas te laten voorlezen. Omdat (voor)lezen aanzet tot meer lezen en samen lezen leuker is, doen we dit jaar opnieuw met de ouderraad mee door ouders en grootouders te laten voorlezen aan onze leerlingen! 

Zit je graag met je neus in de boeken, vind je het fijn als kinderen aan je lippen hangen of heb je gewoon zin om lekker samen een activiteit te doen met de kinderen op school? Geef je dan nu op als voorlees(groot)ouder en kom op donderdag 22 november je beste stem voorzetten!

Wanneer?

Donderdag 22 november om 15 uur

Voor wie?

Voor alle ouders en grootouders die graag met hun neus in de boeken zitten

Waar?

Op een leuk plekje in de school

Meedoen of vragen?

Stuur een mailtje naar leemanskathleen@gmail.com

Als (groot)ouder vind je meer informatie en kan je je ook inschrijven via de website www.voorlezen.be. 

Alvast veel leesplezier gewenst!